Ürün Değerlendirme – Katlanabilir ve Taşınabilir Tuvalet Adaptörü

Sep 30, 2009 - 4 Yorum


Malum yeni seyahatten döndük. İki çocukla seyahate çıkarken atta çantasının hem çok ufak olması lazım, hem de gerekli herşeyi alması lazım.

Kıpırcan erkek, tuvalet işi nispeten daha kolay. Ama Kımılnaz hem yeni bezi bıraktı, hem de kız. Bez taksak bile illa tuvalete yapmak istiyor. Hatta öyle ki gece bile uyanıp çişini tuvalete yapmak istiyor. Eğer tuvalete rahat oturamıyorsa yapmıyor ama beş dakikada bir “DİŞ DELDİİİ” diye cızırdıyor (Evet malesef duyduğunuz o tiz cızlama benim dünyalar tatlısı biricik kızımdan geliyor). O yüzden seyahat öncesi taşınabilir bir tuvalet adaptörü şart olmuştu.

Seyahate çıkmadan evvel katlanabilir ve taşınabilir tuvalet adaptörü aldım ve kesinlikle benden 5 yıldız aldı. Bu ürünün hem değerlendirmesini paylaşıyorum, hem de isteyen Pratik Anne’den pratik ürünler dükkanında satışa sunuyorum. İsteyen olursa pratikanne@gmail.com‘a mail atabilir.

Elimde Baby Einstein DVD seti de mevcut. Diğer Pratik ürünlerden de istediğiniz olursa bana yazabilirsiniz.

1. Orta boy bir kitap boyutuna katlanabiliyor. İster omuz çantanızda taşıyın, ister atta çantasında, çok az yer kaplıyor. Ağırlığı ise yok denecek kadar az.

2. Amerika, Türkiye ve Fransa’da ve uçaklarda değişik boylarda tuvaletlerin hepsine güzel oturuyor. Denendi.

3. Katlanma yerleri birbirinin üstüne oturuyor. Bu durumda (güzel açıp yerleştirdikten sonra) çocuğunuzun poposunun sıkışma ihtimali kalmıyor.

4. Yanlarda tutacakları mevcut.

5. Altında tuvalet üstünde kaymayı önleyen lastikler mevcut.

6. Ön tarafında tuvaletin kapağına dayanan uzantılar var. Böylece hem adaptör çocuğunuz kıpırdanırsa arkaya kaymıyor, hem de bacakları tuvalete değmiyor.

7. Ürün yanında taşıma poşetiyle geliyor ama herhangi bir poşete koyup taşıyabilirsiniz.

8. Silmesi temizlemesi kolay. ben arada çamaşır sulu suya koyup bekletiyorum.

Özetle bu adaptör artık bir ayrılmaz parçamız. Üretici, oturan çocukların üst ağırlık sınırını 16 kg (40 lbs) olarak vermiş. Kıpırcan 47 lbs ve benim aman oğlum, hoplama zıplama ikazlarım eşiliğinde o da kullandı. Herhangi bir esneme veya yamulma olmadı.


Etiketler: ,
Kategoriler: Tuvalet Eğitimi

«       |       »




"Ürün Değerlendirme – Katlanabilir ve Taşınabilir Tuvalet Adaptörü" için 4 Yorum yapılmış.

  1. orgucuoyuncakcınine says:

    BEN BİR TANE İSTİYORUM KATLANABİLİR TUVALET ADAPTÖRÜNDEN TAM ARADIĞIM BİR ŞEY TORUNUMA ÇOK LAZIM SEVGİLER.BİLGİSAYAR FAZLA BİLMEDİĞİM İÇİN MAİL ATAMADIM BURAYA YAZDIM.BENİM ADRESİM neseyilmaz1954@hotmail.com.

  2. Anonymous says:

    güzel bir ürünmüş. ev içinde tuvalet eğitimi içinde kullanılabilir mi acaba?

  3. ozge says:

    05.10.2009 saat 13:12'de pratikanne@gmail.com adresine mail göndermiştim. Bakma şasınız oldu mu?
    Tşk,

  4. annelikokulum says:

    bende istiyorum ama kalmış mıdır aceba?

Bir Yorum Yazın

designed by GeCe for personal use of Pratik Anne